Digitale kerstkaart maken

Een digitale kerstkaart maken, dat doe je bij kerstkaartensturen.nl. Je maakt je digitale kerstkaart online, upload je adressen als Excel bestand, en je kunt al je kerstkaarten professioneel laten drukken en via PostNL laten versturen.

Gratis digitale kerstkaart maken

Het ontwerpen en samenstellen van de perfecte kaart is volledig gratis. Kies een mooie kerstkaart uit de collectie en pas deze helemaal naar wens aan, of maak je ontwerp helemaal zelf!

Wil je de kerstkaart zelf maken, dan kies je eerst het type kaart, waarna je in de handige Online Editor de kaart samenstelt met foto's en teksten. Heb je al een mooi ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop, dan is het ook mogelijk om dit ontwerp te uploaden. Uiteraard ben je ook volledig vrij om een mooie passende foto te uploaden van een mooi winterlandschap of je kinderen in de sneeuw.

Nieuw! Plaats kerstmutjes op hoofdjes!

Dit jaar kunnen wij een nieuwe type kaart presenteren. Namelijk een kaart waarbij je zelf een foto kunt uploaden om vervolgens kerstmutjes op de verschillende hoofdjes te plaatsen. Wil je een kerstkaart sturen met daarop een familie foto, een foto van je huisdier of hebben jullie dit jaar een kindje gekregen? Plaats op de hoofdjes verschillende mutjes om er een unieke kaart van te maken!

Kerstkaart digitaal besteld, per post bezorgd

Je maakt je ontwerp digitaal, online. Je kunt je kerstkaarten dan meteen bestellen, maar je kunt er ook eerst een proefdruk van bestellen. Zo zie je vooraf hoe het eindresultaat is geworden, nog voordat je meerdere aantallen bestelt. Zo kun je na het ontvangen van de proefdruk nog kiezen om dingen te veranderen aan je kaart.

Digitale kerstkaart

Nadat je de bestelling geplaatst hebt, kun je gratis een digitale kerstkaart (PDF) opvragen bij de klantenservice. Makkelijk als je je mooie zelfgemaakte ontwerp(en) bijvoorbeeld digitaal naar familie en vrienden in het buitenland wilt versturen.