Goedkope kerstkaarten

Goedkope kerstkaarten bestel je bij Kerstkaartensturen.nl. Kerstkaartensturen.nl is onderdeel van Kaartjeposten.nl en helemaal gespecialiseerd in kerstkaarten.

Dagelijks worden duizenden kaarten verstuurd in zowel Nederland als Duitsland, waardoor scherpe prijzen mogelijk zijn. Daarnaast zorgen de modernste druk- en afwerktechnieken voor een efficient productieproces, en dat leidt weer tot lage kosten.

Goedkope kerstkaarten maken

Goedkope kerstkaarten maken is heel eenvoudig. Kies een mooie kerstkaart uit de collectie, schrijf je kerstgroet, voeg eventueel een of meerdere foto's toe, en je kerstkaart is klaar om te worden verzonden!

Wil je liever je kerstkaarten zelf maken, dan kan dat natuurlijk ook. Kies eerst het type kerstkaart (enkele kaart, dubbele kaart, drieluik) dat je wilt maken, en je kunt meteen aan de slag. Maak je eigen kerstkaarten online, of upload een eigen ontwerp direct naar de site.

Kerstkaarten van uitstekende kwaliteit

De kerstkaarten worden professioneel digitaal gedrukt en met de modernste apparatuur afgewerkt. De kaarten zijn daardoor van uitstekende kwaliteit. Liever eerst zelf de kwaliteit van de kerstkaarten beoordelen? Bestel dan de gratis proefdruk, zo weet je zeker dat je niet achteraf voor vervelende verrassingen komnt te staan.

Je kunt hier meer lezen over de gratis proefdruk van je kerstkaarten.

Kerstkaarten goedkoop versturen

Als je de kerstkaarten goedkoop wilt versturen, dan gebruik je hiervoor de voordelige decemberzegels van PostNL. Als je je kerstkaarten direct door Kerstkaartensturen.nl laat versturen, dan profiteer je automatisch van dit voordelige tarief.

Het laten versturen van je kerstkaarten is verder gratis, dus voor de handling (adresseren enveloppen, kerstkaarten vouwen en insteken, decemberzegel plakken, bij PostNL aanbieden) betaal je helemaal niets!