Levertijd kerstkaarten

Bestel je je kerstkaarten op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur, dan worden de kaarten dezelfde dag gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt je bestelling dan in principe de volgende dag in huis.

Kerstkaarten als set bestellen

Als je je kerstkaarten als set bestelt, dan worden de kaarten met blanco enveloppen als een pakketje bij je thuis bezorgd.

Bezorging door DHL

Bestellingen vanaf 50 kaarten (bij de lang-liggende kaarten en drieluikjes ligt deze grens op 25 stuks, bij de XXL-kaarten op 15 stuks) worden door DHL pakketten verstuurd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- and tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

Bezorging via reguliere post

Bestellingen kleiner dan 50 kaarten (bij lang-liggend en drieluikjes: 25, bij XXL-kaarten: 15) worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag.

Kerstkaarten met decemberzegels

Als de kerstkaarten met de voordelige decemberzegels worden verstuurd, houd dan rekening met een overkomstduur van 3 a 4 werkdagen. Verstuur je kerstkaarten dus op tijd!

Levering kaarten België

Kerstkaarten worden ook snel in België geleverd. De kaarten die als set (pakket) worden besteld, worden automatisch met een Expressdienst verstuurd. Je ontvangt deze kaarten dan met 1 a 2 werkdagen in België.

Proefdrukken van kerstkaarten die naar België worden verstuurd, worden 'Priority' via de reguliere post verzonden. De overkomstduur hiervan is 3 a 4 werkdagen. Houd er dus rekening mee dat de proefdruk iets langer onder weg is.

Kerstkaarten: internationaal verzenden

Internationale zendingen worden standaard als priority verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa
Helaas niet mogelijk

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk hier.