Kerstkaarten buitenland

Je woont in het buitenland en wilt je kerstkaarten naar je familie en vrienden in Nederland sturen? Verstuur dan al je uw kerstkaarten makkelijk en snel via Kerstkaartensturen.nl. Online besteld, dezelfde dag gedrukt en via de Post bezorgd.

Kerstkaarten in Nederland gedrukt en via Post NL verzonden

De kerstkaarten die je via Kerstkaartensturen.nl vanuit het buitenland verstuurt, worden gewoon in Nederland gedrukt (dezelfde dag!) en verzonden via Post NL. Deze kerstkaarten liggen dan doorgaans de volgende dag al bij de geadresseerden in Nederland in de brievenbus. Je kerstkaarten komen niet alleen veel sneller aan, ook de porto-tarieven zijn "binnenlands" en dus voordelig.

Kerstkaarten naar het buitenland versturen

Je kunt via Kerstkaartensturen.nl ook kerstkaarten naar het buitenland versturen; je kunt de kerstkaarten die voor het buitenland bestemd zijn gewoon tegelijk met je andere kerstkaarten versturen. De meerkosten voor (priority) internationale zending worden automatisch via de site berekend, en je kaarten worden priority -dus: zo snel mogelijk- verzonden.

Kerstkaarten buitenland postzegel

Kerstkaarten die naar het buitenland worden verzonden, worden met een gewone (internationale) postzegel verstuurd. De voordelige decemberzegels van PostNL gelden helaas niet voor kerstkaarten die naar het buitenland worden verzonden.

Wanneer komen mijn kerstkaarten in het buitenland aan?

Wanneer je kerstkaarten in het buitenland aankomen, dat hangt af van het land waar de kerstkaart naartoe moet. Een indicatie van de bezorgduur kerstkaarten buitenland kun je op de site vinden.

Houd er wel rekening mee dat niet alleen de Nederlandse, maar ook alle buitenlandse postbedrijven top-drukte kennen rondom de kerstdagen. Het is dus verstandig een aantal dagen extra speling aan te houden.