Kerstkaarten betalen

Je kunt je kerstkaarten veilig online betalen. Je hebt daarbij de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL betaal je je kerstkaarten in je vertrouwde internet betaalomgeving. Voor iDEAL-transacties kleiner dan € 5,- geldt een toeslag van € 0,25.

Creditcard (Visa, Mastercard)

Bij creditcard-betalingen wordt een extra veiligheidscheck uitgevoerd d.m.v. 3D secure. Afhankelijk van de bank kan dit een wachtwoord zijn, een pincode of een 'one time pass' code. Deze code wordt direct door de bank gecontroleerd. Bij creditcard-betalingen kleiner dan € 5,- geldt een toeslag van € 0,25.

Saldo op de site

Je kunt ook een bedrag op de rekening van kaartjeposten.nl storten. Het bedrag wordt dan op je saldo bijgeschreven waarmee je dan de kerstkaarten kunt betalen. Maak het bedrag over op:
bankrekening NL24 ABNA 0416 0637 80  t.n.v. kaartjeposten.nl
Vermeld hierbij het email-adres waarmee je inlogt (dat mag zonder het @-teken).

Saldo opwaarderen met behulp van iDEAL is ook mogelijk. Je klikt hiervoor boven in het menu op 'mijn gegevens' en vervolgens op 'mijn saldo'.

Factuur

Als je als betaalmethode "factuur" kiest, dan worden de kaarten gereed gezet in je winkelwagentje en krijg je per e-mail de factuur toegezonden. Zodra de betaling is ontvangen, worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden.

Mr. Cash (België)

Vanuit België kun je de kerstkaarten makkelijk afrekenen met MisterCash. Voor transacties kleiner dan € 5,- geldt een toeslag van € 0,25.

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten? Laat je bedrijfslogo gratis professioneel in je kerstkaart plaatsen.

Bekijk de collectie kerstkaarten: