kerstkaarten versturen wanneer

26 apr 2013

Wanneer kerstkaarten versturen
Kerstkaarten stuurt u in de maand december, in principe niet voordat “Sinterklaas het land uit is”. Vanaf ongeveer 6 december dus kunt u uw kerstkaarten versturen.

Kerstkaarten met voordelige decemberzegels versturen
U kunt voor het versturen van uw kerstkaarten gebruik maken van de voordelige decemberzegels. Dat scheelt u 10 cent aan portokosten per kerstkaart. Zeker wanneer u veel kerstkaarten wilt versturen, is dat prijsvoordeel mooi meegenomen. Maar let op: de “kerstpost” (post gefrankeerd met de voordelige decemberzegels) doet er langer over dan de gewone post. PostNL tracht deze kerstkaarten met 3 a 4 werkdagen te bezorgd te hebben.

Wanneer de kerstkaarten versturen als u de grote kerstdrukte voor wilt zijn
Als u de kerstdrukte voor wilt zijn, en ook graag wilt dat uw kerstkaarten voor de kerstdagen over zijn bij uw geadresseerden, verstuur dan uw kerstkaarten uiterlijk 15 december. Voor kerstkaarten die naar het buitenland worden verzonden mag u gerust een week eerder aanhouden.

Tot wanneer kerstkaarten met decemberzegels versturen
De decemberzegels mogen tot en met 6 januari van het nieuwe jaar worden gebruikt. Daarna blijven de decemberzegels ook wel geldig, maar moet u het prijsverschil bijplakken.

Nu uw voordelige kerstkaarten versturen

originele nieuwjaarswensen

21 dec 2011

originele nieuwjaarswensen sturen

originele nieuwjaarswensen sturen

Originele nieuwjaarswensen
Originele nieuwjaarswensen stuurt u eenvoudig en voordelig via Kerstkaartensturen.nl.

Originele nieuwjaarswensen maken
U kunt uw originele nieuwjaarswensen eenvoudig maken via de site. U treft op de site een groot aantal complete ontwerpen aan, die u makkelijk zelf kunt bewerken. U kunt de teksten aanpassen en zelf ook nog teksten toevoegen als u wilt. Daarnaast kunt u ook een of meerdere foto’s aan uw nieuwjaarswens toevoegen. Zo maakt u in een handomdraai originele nieuwjaarswensen!

Originele nieuwjaarswensen gemakkelijk versturen
U kunt uw nieuwjaarswensen via de site eenvoudig rechtstreeks versturen. U uploadt uw adressen via Excel, en met een druk op de knop kunt u al uw nieuwjaarswensen versturen. U hoeft geen envelop meer te schrijven en geen postzegel meer te plakken! Uw nieuwjaarswensen worden automatisch met de voordelige decemberzegels verstuurd!

Nieuwjaarswensen als pakket thuis ontvangen
Als u uw nieuwjaarswensen graag als pakket thuis of op uw werk ontvangt, dan kan dat natuurlijk ook. De nieuwjaarswensen worden dan met blanco enveloppen in een pakket verpakt en aan het door u opgegeven adres verzonden!

originele nieuwjaarswensen

originele nieuwjaarswensen

teksten nieuwjaarswensen

18 dec 2011

Teksten nieuwjaarswensen
U wilt nog snel uw nieuwjaarswensen sturen en bent daarvoor op zoek naar leuke teksten? Graag helpen we u met een aantal leuke teksten die u voor uw nieuwjaarswensen kunt gebruiken.

Voorbeeld teksten nieuwjaarswensen
Een nog maagdelijk witte agenda
symbool van een nieuw begin
ik wil je bij deze vast vragen
zet mijn naam er een paar keer in

Ik heb gevraagd vuurwerk voor je af te steken
als teken dat ik heel veel van je hou
om twaalf uur – oudejaarsavond – moet je kijken
want dat is allemaal alleen voor jou!

We wensen jou en hen die jou omringen
een prachtig nieuw jaar
geluk in grote en kleine dingen
maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Een paar woorden om te zeggen
dat ik heel veel van je hou
en geloof me: ik beloof je
na de kerst dan kom ik gauw

Heeft u zelf leuke teksten voor nieuwjaarswensen? Mail ze naar de klantenservice en we plaatsen deze op de site!

nieuwjaarskaarten sturen

nieuwjaarskaarten sturen

Decemberzegels bij kerstkaarten naar het buitenland

12 dec 2011
Decemberzegels bij kerstkaarten naar het buitenland

Decemberzegels bij kerstkaarten naar het buitenland

Decemberzegels bij kerstkaarten naar het buitenland

Het voordelige tarief van de decemberzegels geldt alleen bij te versturen kerstkaarten (tot 50 gram) bij verzending binnen Nederland. Voor kerstkaarten die u naar het buitenland wilt versturen, behoort gewoon het normale tarief te worden geplakt. Voor 2014 is dat:
- Kerstkaarten tot 20 gram: € 1,05
- Kerstkaarten tot 50 gram: € 2,10

Mag ik decemberzegels plakken en de rest bijplakken?

U mag voor de kerstkaarten die u naar het buitenland wilt versturen ook de decemberzegels gebruiken, maar u zult die dan moeten plakken tot de “reguliere waarde” (zie hierboven). De waarde van de decemberzegels van 2014 is op dit moment (zomer 2014) nog niet bekend. Het tarief van de decemberzegels 2013 was 55 cent. Als dit tarief ongewijzigd blijft, dan kunt u er daar dus 2 van plakken (samen: 110 cent) op een kerstkaart tot 20 gram die naar het buitenland moet worden verstuurd. LET OP: als PostNL het tarief van de decemberzegels 2014 verhoogt, dan kan het zijn dat 2 decemberzegels niet meer voldoende is om een kerstkaart naar het buitenland te versturen.

Kan ik ook oude decemberzegels gebruiken?

U kunt ook oude kerstzegels gebruiken om op uw kaarten naar het buitenland te plakken. De kerstzegels vanaf 2010 hebben de waarde “december”, en hebben daarmee automatisch de waarde van het meest recente jaar. Stel dat PostNL de prijs van de Kerstzegel in 2014 op 59 cent zet, dan heeft een decemberzegel uit 2013 eveneens de waarde “59 cent”.
Voor de kerstzegels van 2009 en eerder geldt dit niet: daar staat de waarde op de Kerstzegel gedrukt:
- Waarde kerstzegels 2009: € 34 cent
- Waarde kerstzegels 2008: € 34 cent
- Waarde kerstzegels 2007: € 29 cent
- Waarde kerstzegels 2006: € 29 cent
- Waarde kerstzegels 2005: € 29 cent
- Waarde kerstzegels 2004: € 29 cent

Online echte kerstkaarten sturen

Wilt u makkelijk en voordelig online echte kerstkaarten sturen? Op de speciale Kerstkaarten-site vindt u de mooiste kerstkaarten die u in een handomdraai extra persoonlijk kunt maken met een of meerdere eigen foto’s. Upload uw adresboek (makkelijk via Excel) en met een druk op de knop, zijn al uw kerstkaarten verstuurd, met voordelige decemberzegels. Ook uw kaarten naar het buitenland!

Kerstkaarten met decemberzegels naar het buitenland sturen?

Kerstkaarten met decemberzegels naar het buitenland sturen?

Wordfeud kerstkaarten

08 dec 2011

Wordfeud kerstkaarten

Wordfeud kerstkaarten

Wordfeud kerstkaarten
Originele Wordfeud Kerstkaarten stuurt u via Kerstkaartensturen.nl.

Wordfeud Kerstkaarten zo verzonden
De Wordfeud kerstkaarten van Kerstkaartensturen.nl zijn complete kerstkaarten die al helemaal voor u zijn ontworpen. Zelfs de teksten staan al in de kerstkaart. U hoeft alleen deze teksten nog maar te wijzigen, en u kunt uw Wordfeud kerstkaarten versturen!

Wordfeud kerstkaarten versturen met decemberzegels
De Kerstkaarten kunt u rechtstreeks door Kerstkaartensturen.nl laten versturen. De kerstkaarten worden dan automatisch met de voordelige decemberzegels verstuurd. Zo bespaart u automatisch 10 cent per postzegel! Wilt u de kerstkaarten liever als pakket thuis ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook!

Gratis proefdruk van uw Wordfeud kerstkaarten
Wilt u graag eerst een proefdruk van uw kerstkaarten ontvangen, bestel deze dan gewoon via de site. Met de code NA3784 is de proefdruk helemaal gratis (en vrijblijvend!).

digitale kerstkaarten maken

01 dec 2011
Digitale kerstkaarten maken

Digitale kerstkaarten maken

Digitale kerstkaarten maken

U wilt uw kerstkaarten digitaal maken, maar wel echt laten drukken en via de normale post versturen? Dat kan via Kerstkaartensturen.nl. Kies een mooie kerstkaart of nieuwjaarskaart uit de collectie, schrijf de tekst en uw kerstkaarten zijn klaar om te worden verzonden. Kerstkaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Als PostNL een beetje meewerkt, dan liggen de kaarten de volgende dag al in de brievenbus!!

Digitale kerstkaarten per post bezorgd

De kerstkaarten die u online maakt, worden digitaal gedrukt op de gloednieuwe Xerox iGEN 150 (2.400 dpi) en via Post NL verzonden.  Geen E-cards dus, die in een Spam-filter achterblijven, maar echte, gedrukte kaarten die gewoon via de postbode worden bezorgd! Voor de verzending van de digitale kerstkaarten per post worden de voordelige decemberzegels gebruikt.

Digitale kerstkaarten maken met foto

Online uw echte kerstkaarten met foto maken, dat kan nu heel eenvoudig! Maak gebruik van de complete kerstkaarten met foto, plaats uw eigen foto, pas de teksten aan en uw kerstkaart is klaar! Makkelijker kan het bijna niet. En zou u toch nog hulp kunnen gebruiken bij het maken of versturen van uw kerstkaarten, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice: we zijn u graag van dienst! Wilt u liever de hele kerstkaart zelf maken? Dan kan dat natuurlijk ook! Kies eerst het type kerstkaart dat u wilt maken, en in de handige Online Editor kunt u meteen aan de slag. Upload afbeeldingen, foto’s, teksten, uw creativiteit heeft de volle vrijheid!

Digitale kerstkaarten: gratis proefdruk

Als u uw kerstkaarten digitaal heeft gemaakt, wilt u misschien eerst een proefdruk zien. Dat kan! Met de code NA3784 kunt u een proefdruk helemaal gratis (en vrijblijvend) opvragen! De proefdruk van uw kerstkaart wordt automatisch op twee papiersoorten (mat en hoogglans) geleverd. Zo kunt u thuis in alle rust beoordelen op welke papiersoort uw kerstkaarten het beste tot z’n recht komen!

De goedkoopste digitale kerstkaarten maken

Kaartjeposten.nl behoort al 10 jaar tot de goedkoopste online aanbieders van echte (kerst)kaarten! Wilt u weten wat andere klanten van de kwaliteit en service vinden? Lees hier de reviews!

Digitale kerstkaarten maken per post versturen

Digitale kerstkaarten maken per post versturen

kerstkaarten buitenland

01 dec 2011

kerstkaarten buitenland

kerstkaarten buitenland

Kerstkaarten buitenland
U woont in het buitenland en wilt uw kerstkaarten naar uw familie en vrienden in Nederland sturen? Verstuurt u dan uw al uw kerstkaarten makkelijk en snel via Kerstkaartensturen.nl.

Kerstkaarten in Nederland gedrukt en via Post NL verzonden
De kerstkaarten die u via Kerstkaartensturen.nl vanuit het buitenland verstuurt, worden gewoon in Nederland gedrukt (dezelfde dag!) en verzonden via Post NL. Deze kerstkaarten liggen dan doorgaans de volgende dag al in Nederland in de brievenbus. Uw kerstkaarten komen niet alleen veel sneller aan, ook de porto-tarieven zijn “binnenlands” en dus voordelig.  Tijdens de decembermaand worden de kerstkaarten verstuurd met de voordelige decemberzegels, dan betaalt u slechts 36 cent per kaart!

Kerstkaarten naar het buitenland versturen
U kunt via Kerstkaartensturen.nl ook Kerstkaarten naar het buitenland versturen; u kunt de kerstkaarten die voor het buitenland bestemd zijn gewoon tegelijk met uw andere kerstkaarten versturen. De meerkosten voor (priority) internationale zending worden automatisch via de site berekend, en uw kaarten worden priority verzonden.

Gebruik Decemberzegels bij kerstkaarten buitenland
Als u Kerstkaarten naar het buitenland (niet-Nederland) verstuurt, dan gelden hiervoor de normale post-tarieven. De voordelige decemberzegels kunnen alleen gebruikt worden voor kerstkaarten die binnen Nederland worden verzonden.

Nu uw kerstkaarten versturen
Wilt u nu beginnen met het versturen van uw kerstkaarten? Klik dan op onderstaande foto!
Mocht u bij het maken of versturen van uw kerstkaarten hulp kunnen gebruiken, neemt u dan contact op met de klantenservice; we helpen u graag!

Foto kerstkaarten vanuit het buitenland versturen

Foto kerstkaarten vanuit het buitenland versturen

oude kerstpostzegels gebruiken

01 dec 2011

Oude kerstpostzegels gebruiken 2013

Oude kerstpostzegels gebruiken 2013

Wanneer kerstpostzegels gebruiken

De kerstpostzegels kunt u gebruiken vanaf 19 november 2014 tot en met 6 januari 2015. De kerstpostzegels kunnen worden geplakt op kerstkaarten tot en met 50 gram, die worden verzonden binnen Nederland  Wilt u de kerstpostzegels na deze datum gebruiken, dan kan dat, maar u zult dan wel moeten “bijplakken” tot het dan geldende tarief. Hiervoor zijn dan speciale postzegels te koop.

Prijs kerstzegels 2014

PostNL heeft de prijs van de kerstpostzegels van 2014 nog niet bekend gemaakt. Het tarief van de kerstzegels in 2013 was 55 cent per stuk.

Oude kerstpostzegels gebruiken

Heeft u nog oude kerstpostzegels in de la liggen, dan kunt u deze dit jaar (in de betreffende periode) gebruiken.
Kerstzegels 2013: deze kunt u zonder bijplakken gebruiken voor uw kerstkaarten en nieuwjaarskaarten
Kerstzegels 2012: deze kerstpostzegels kunt u zonder bijplakken gebruiken
Kerstzegels 2011: deze kerstpostzegels kunt u zonder bijplakken gebruiken
Kerstzegels 2010: deze kerstpostzegels kunt u zonder bijplakken gebruiken
Kerstzegels uit 2009: deze decemberzegels vertegenwoordigen een waarde van 34 cent. U kunt deze decemberzegels nog wel gebruiken, maar u moet dan wel bijplakken tot het tarief van 2014.
Kerstzegels uit 2008: deze decemberzegels vertegenwoordigen een waarde van 34 cent. U kunt deze decemberzegels nog wel gebruiken, maar u moet dan wel bijplakken tot het tarief van 2014.
Kerstzegels uit 2007: deze decemberzegels vertegenwoordigen een waarde van 29 cent. U kunt deze decemberzegels nog wel gebruiken, maar u moet dan wel bijplakken tot het tarief van 2014.

Kerstpostzegels van dit jaar overhouden

Houdt u dit jaar kerstpostzegels over, dan kunt u deze ook gewoon tot volgend jaar bewaren.
U kunt dan uw kerstkaarten 2015 daarmee versturen.

Online echte kerstkaarten versturen

Wilt u uw kerstkaarten dit jaar extra makkelijk versturen? Maakt u dan uw kerstkaarten online op Kerstkaartensturen.nl. Maak gebruik van de ruime collectie kerstkaarten, of maak unieke foto kerstkaarten met eigen foto. De kerstkaarten van Kerstkaartensturen.nl worden (zo lang de voorraad strekt) met de voordelige kerstpostzegels verstuurd!

Oude kerstpostzegels gebruiken om uw kerstkaarten te versturen

Oude kerstpostzegels gebruiken om uw kerstkaarten te versturen

gratis kerstkaarten maken

24 nov 2011
Gratis kerstkaarten maken

Gratis kerstkaarten maken

Gratis kerstkaarten maken

Op kerstkaartensturen.nl kunt u mooie kerstkaarten en nieuwjaarskaarten maken. Op de site treft u een ruime collectie kerstkaarten die al compleet zijn ontworpen: u hoeft alleen de tekst van de kerstkaarten nog maar aan te passen en uw kerstkaarten zijn klaar! Wilt u liever uw kerstkaarten helemaal zelf maken, dat kan natuurlijk ook! Kies dan eerst het type kerstkaart dat u wilt versturen (dubbele vierkante kaart bijvoorbeeld, of een mooie drieluik-kerstkaart) en u kunt online uw hele kerstkaart zelf ontwerpen. Of natuurlijk een zelf gemaakt ontwerp uploaden.

Gratis proefdruk van uw kerstkaarten

Van de kerstkaarten die u online heeft gemaakt, kunt u een proefdruk gratis opvragen. Als u de code NA3784 gebruikt, dan is uw eerste proefdruk helemaal gratis, u hoeft zelfs geen verzendkosten te betalen! De kerstkaart wordt dan automatisch in de twee beschikbare papiersoorten (mat en hoogglans) geleverd. U kunt dan thuis rustig beoordelen op welke papiersoort uw kerstkaarten het beste tot z’n recht komen.

Gratis verzendservice voor uw kerstkaarten

Als u de kerstkaarten direct wilt versturen, dan kunt u gebruik maken van de gratis verzendservice. De kerstkaarten worden voor u geadresseerd en de postzegel wordt erop geplakt. De kerstkaarten worden dan dezelfde dag nog bij de post ter verzending aangeboden. U betaalt hiervoor alleen de kosten van de postzegel (de voordelige decemberzegels). De verzendservice zelf is dus helemaal gratis! Wilt u uw kerstkaarten liever als pakket ontvangen, zodat u de kerstkaarten zelf kunt versturen, of bijvoorbeeld bij de buren kunt bezorgen? Geen punt: u kunt de kerstkaarten ook als set / pakket bestellen. De kerstkaarten worden dan met blanco enveloppen bij u thuisbezorgd.

Nu gratis een kerstkaart maken?

Wilt u nu uw kerstkaarten maken? Klik dan op de onderstaande kerstkaart en begin direct! En komt u ergens niet helemaal uit, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice; we helpen u graag!

Kerstkaarten maken en versturen met gratis verzendservice!

Kerstkaarten maken en versturen met gratis verzendservice!

nostalgische kerstkaarten

18 nov 2011

nostalgische kerstkaarten

nostalgische kerstkaarten

Nostalgische kerstkaarten
Op kerstkaartensturen.nl treft u een ruime keus aan kerstkaarten aan. Ook nostalgische, klassieke kerstkaarten kunt u eenvoudig versturen.

Echte nostalgische kerstkaarten online versturen
De nostalgische kerstkaarten zijn compleet ontworpen kerstkaarten. U hoeft alleen de teksten nog maar aan te passen en uw kerstkaart is klaar om te worden verzonden! Natuurlijk kunt u nog allerlei teksten toevoegen, of bijvoorbeeld zelf ook afbeeldingen of foto’s bij in het ontwerp plaatsen!

Kerstkaarten met foto zelf maken
U kunt ook kiezen uit de ruime collectie kerstkaarten met eigen foto. Ook daar treft u een aantal nostalgische ontwerpen aan. Het plaatsen van een eigen foto in deze kerstkaarten is heel eenvoudig, maar mocht u daar toch even assistentie bij kunnen gebruiken, neemt u dan gerust even contact op met de klantenservice: we helpen u graag even!

nostalgische kerstkaarten met eigen foto

nostalgische kerstkaarten met eigen foto