Nieuwjaarswensen

Nieuwjaarswensen stuur je met een mooi nieuwjaarskaartje. Wens je familie, vrienden en natuurlijk buren en collega's het allerbeste voor het nieuwe jaar. Je verstuurt je nieuwjaarswensen natuurlijk als een echte kaart!

Nieuwjaarswens 2017 - 2018

Nieuwjaarswensen 2017 - 2018 stuur je via Kerstkaartensturen.nl. Kies een mooie kaart uit de collectie nieuwjaarskaarten, schrijf je nieuwjaarswensen en je kunt je nieuwjaarswensen al versturen.

Als je meerdere nieuwjaarswensen tegelijk wilt sturen, dan is het makkelijk om eerst je adressen te uploaden als Excelsheet, dan verstuur je al je nieuwjaarswensen letterlijk met één druk op de knop!

Originele nieuwjaarswensen

Originele nieuwjaarswensen maak je zelf online. Je kunt natuurlijk een nieuwjaarskaart uit de collectie sturen, maar je kunt ook een nieuwjaarskaart zelf maken.

Je selecteert dan eerst het type nieuwjaarswens dat je wilt sturen, bijvoorbeeld een enkele kaart, of een vierkant dubbele (vouw)kaart, of misschien wel een drieluik-kaart. Je kunt je nieuwjaarskaart dan online maken in de handige Kaartenmaker, of een zelf gemaakt ontwerp uploaden (als JPG) en je kaarten professioneel laten drukken.

Nieuwjaarswensen zakelijk

Als je nieuwjaarswensen zakelijk wilt versturen, dan kun je het bedrijfslogo (het beste als transparante PNG of GIF) in de kaart plaatsen. Daar zijn uiteraard geen meerkosten aan verbonden. Mocht je hulp kunnen gebruiken bij het mooi plaatsen van het bedrijfslogo, dan mag je deze ook wel even sturen aan de klantenservice, dan plaatsen we het graag (en gratis).

De hele collectie nieuwjaarswensen zakelijk kun je hier bekijken.