Kerstkaarten laten versturen

Je kunt je kerstkaarten direct aan al je familie, vrienden en kennissen laten versturen. Je hoeft geen envelop meer schrijven en geen postzegel meer plakken!

Je kunt vooraf de adressen online invoeren of uploaden. Kerstkaarten sturen gaat vervolgens makkelijk: met één druk op de knop verstuur je ze allemaal!

De adressering wordt direct op de envelop aangebracht.

Kerstkaarten direct laten versturen

Om je kerstkaarten direct te laten versturen kies je boven in het menu voor 'Ontwerpen & bestellen'. Onder je kaart klik je op 'Kaarten rechtstreeks laten versturen'.

In het volgende scherm kies je de papiersoort en het kaartformaat. Daaronder tref je het overzicht van alle adressen in je adresboek. Klik op de button "Kaart versturen naar hele adresboek" en kies daarna voor 'volgende'.

Extra kaarten thuis ontvangen

Als je ook nog een aantal kerstkaarten extra thuis wilt ontvangen, bijvoorbeeld om zelf af te geven bij je buren, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval plaats je twee bestellingen: 1 voor de direct te versturen kaarten en een extra bestelling voor de extra kerstkaarten. Je kunt beide bestellingen (via het winkelwagentje) dan gewoon in een keer betalen.