Kerstkaarten ontwerpen

Kerstkaarten maken kan op 2 manieren:

  1. Kies en bewerk een kerstkaart uit de collectie van Kerstkaartensturen.nl
  2. Maak je kerstkaarten zelf op de site of upload een eigen ontwerp

1. Kerstkaarten uit de collectie van Kerstkaartensturen.nl

Alle kerstkaarten op de site zijn eigenlijk al kant en klaar. Je hoeft alleen nog maar je kerstwensen toe te voegen, en je kerstkaarten zijn klaar om te worden verzonden.

Als je wilt kun je de kerstkaarten nog helemaal naar wens aanpassen, door er bijvoorbeeld een of meer eigen foto's op te plaatsen. Wil je je kerstkaart liever in een andere kleur, of kun je hulp gebruiken bij het mooi plaatsen van de foto's, neem dan even contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

2. Kerstkaarten zelf ontwerpen of eigen ontwerp uploaden

Als je je kerstkaarten helemaal zelf wilt ontwerpen, of wanneer je al een ontwerp hebt gemaakt dat je professioneel wilt laten drukken, selecteer dan eerst het type kaart en ga direct aan de slag!

Een duidelijke uitleg met de 4 stappen waarin je een kerstkaart helemaal naar wens kunt maken, met illustraties, eigen afbeeldingen en teksten, vind je op de pagina: Kerstkaarten zelf maken.

Met de handige online Kaartenmaker heb je je zelf gemaakte kerstkaarten zo klaar! Als je eigen ontwerpen of foto's gebruikt, upload de bestanden dan als JPG-bestand, bij voorkeur in het RGB-kleurprofiel op 300 dpi. Download hier de aanleverspecificaties.

Kerstkaarten zelf maken

De mooiste kerstkaarten maak je helemaal zelf.

Volg de handleiding op deze pagina, we leggen je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig je kerstkaarten helemaal zelf kunt maken.

Kerstkaarten zelf maken

Prijzen kerstkaarten

Of je een kerstkaart uit de collectie laat drukken, of dat je een kerstkaart helemaal zelf maakt: de prijs blijft laag!

Een duidelijk overzicht met alle prijzen vind je hier.

Bekijk onze collectie kerstkaarten: