Kerstkaarten simpel online ontwerpen

Het is bij ons mogelijk om verschillende soorten kaarten te ontwerpen. Dit zijn de kerstkaarten die ontworpen zijn door onze ontwerpsters (1) of de kerstkaarten die je zelf ontwerpt en voorziet van een eigen foto of ontwerp (2).

1. Ontwerpen uit de collectie van Kerstkaartensturen.nl

Alle kerstkaarten op de site zijn eigenlijk al kant en klaar. Je hoeft alleen nog je persoonlijke kerstwens(en) toe te voegen, en je kaarten zijn klaar voor verzending.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het volledige ontwerp nog naar eigen hand te zetten. Door bovenaan in het scherm te klikken op +toevoegen, kun je teksten, foto's en illustratie toevoegen. Deze kun je vervolgens groter, kleiner maken en naar de gewenste plek slepen.
Het mooie aan dit systeem is dat de kaart precies zo gedrukt zal worden zoals je dit zelf ontworpen hebt.

Heb je moeite met het online aanpassen van de kaart? Neem dan gerust contact met ons op via email: info@kerstkaartensturen.nl of per telefoon via: 079 - 203 70 11.

2. Kerstkaarten zelf ontwerpen of eigen ontwerp uploaden

Als je je kerstkaarten helemaal zelf wilt ontwerpen, of wanneer je al een ontwerp hebt gemaakt dat je professioneel wilt laten drukken, selecteer dan eerst het type kaart en ga direct aan de slag!

Een duidelijke uitleg met de 4 stappen waarin je een kerstkaart helemaal naar wens kunt maken, met illustraties, eigen afbeeldingen en teksten, vind je op de pagina: Kerstkaarten zelf maken.
Met de handige online kaartenmaker heb je je zelf gemaakte kerstkaarten zo klaar!

Als je eigen ontwerpen of foto's gebruikt, upload de bestanden dan als JPG of PNG bestand, bij voorkeur in het RGB-kleurprofiel op 300 dpi. Wil je meer informatie over het formaat? Download dan hier de aanleverspecificaties.