Kerstkaarten bestellen

Online kerstkaarten bestellen en deze per post laten bezorgen? Dat doe je simpel, goedkoop en snel via Kerstkaartensturen.nl. Met meer dan 300 verschillende ontwerpen zijn wij de nr 1 particuliere kerstkaarten website van Nederland.

Je kunt ervoor kiezen om de kerstkaarten zelf te versturen. Je ontvangt dan een doos in huis met hierin de bestelde kerstkaarten. Bij de kerstkaarten ontvang je blanco enveloppen (zonder postzegels) zodat je deze zelf kunt voorzien van een adres of naam van de buren.

Minimale afname: vanaf 4 kaarten

Het minimale aantal kaarten dat je kunt bestellen is 4 kaarten. De reden hiervan is dat wij graag kaarten versturen met een blanco achterkant. Als wij dit per stuk zouden versturen, moeten wij de achterkant bedrukken met het adres, bij ons ben je helemaal vrij om de achterkant te ontwerp.

Levertijd kerstkaarten

Bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur bedrukt, verpakt en verzonden. Die heb je dan in het beste geval de volgende dag al in huis! Het kan gebeuren dat je bestelling een kleine vertraging heeft tijdens de dagen voor kerst, dit komt vanwege de drukte bij de postbezorging. Wij raden iedereen dan ook altijd aan om de kerstkaarten op tijd te bestellen.