Huidig:

zakelijke nieuwjaarskaarten

Zakelijke nieuwjaarskaarten maak en stuur je eenvoudig en voordelig online. Kies een van de nieuwjaarskaarten, schrijf de nieuwjaarswens en je kunt de zakelijke nieuwjaarskaarten al versturen.

Zakelijke nieuwjaarskaarten met logo

Als je de nieuwjaarskaarten namens je bedrijf verstuurt, dan mag het bedrijfslogo natuurlijk niet op de nieuwjaarskaart ontbreken. Je kunt het bedrijfslogo zelf (het beste als transparante PNG) via de Online Kaartenmaker in de kaart plaatsen.

Kom je er niet helemaal uit, en kun je hulp gebruiken bij het maken van je zakelijke nieuwjaarskaarten, neem dan even contact op met de zakelijke klantenservice, we helpen je graag!

Gratis verzendservice bij versturen zakelijke nieuwjaarskaarten

Het versturen van je zakelijke nieuwjaarskaarten is erg makkelijk: de adressen kun uploaden als Excelsheet, en met een druk op de knop verstuur je ze allemaal. Je betaalt hiervoor alleen de kosten van de postzegel. Adresseren, inpakken en versturen is gratis.

Kerstkaarten direct laten versturen

Makkelijk en snel al je kerstkaarten versturen?

Maak gebruik van de verzendservice. Upload je adresboek via Excel, of voer je adressen eerst online in. Je kunt dan met een druk op de knop al je kerstkaarten in een keer versturen!