Huidig:

zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten maak en stuur je makkelijk online. Kies een mooie kerstkaart, schrijf de tekst en de zakelijke kerstkaarten zijn in principe klaar om te worden verzonden.

Zakelijke kerstkaarten met bedrijfslogo

Als je de kerstkaarten zakelijk verstuurt, dan kan het bedrijfslogo uiteraard in de kerstkaart worden opgenomen. Je kunt het logo zelf (het beste als transparante PNG) in de kerstkaart plaatsen, maar je mag het ook mailen aan de klantenservice, dan wordt het logo gratis professioneel geplaatst.

Uiteraard ontvang je eerst een voorbeeld (online) ter controle, en kun je een gratis proefdruk via de post toe laten sturen.

Zakelijke kerstkaarten sturen: gratis verzendservice

Zakelijke kerstkaarten sturen is eenvoudig: de adressen kun je makkelijk uploaden als Excelsheet, en met een druk op de knop verstuur je ze allemaal. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van de voordelige decemberzegels. Je betaalt hiervoor alleen de kosten van de postzegel, adresseren, inpakken en versturen is gratis.

Kerstkaarten direct laten versturen

Makkelijk en snel al je kerstkaarten versturen?

Maak gebruik van de verzendservice. Upload je adresboek via Excel, of voer je adressen eerst online in. Je kunt dan met een druk op de knop al je kerstkaarten in een keer versturen!

Alle formaten binnen de categorie zakelijke kerstkaarten:

Vierkant - Dubbele kaart in de categorie zakelijke kerstkaarten