#1
in particuliere
kerstkaarten

Kerstkaarten versturen

Kies een mooie kerstkaart uit onze grote collectie ontwerpen, bewerk de voorbeeldtekst in onze handige online bewerkingsprogramma, plaats eventueel één of meerdere foto's en je bent klaar om de kerstkaarten te bestellen! Als je je kerstkaarten voor 15.00 uur bestelt en betaalt, dan worden deze dezelfde dag nog gedrukt en via de post verzonden!

Populairste producten
Klassieke kerstkaart - Nieuwe collectie - Nieuwjaarskaart - Zakelijke kerstkaart

Trendy

Wil je graag moderne of trendy kerstkaarten sturen? Kies dan voor een kerstkaart uit deze categorie, boordevol stijlvolle ontwerpen die helemaal passen in de tijd van nu.

Trendy ontwerpen

Klassiek

Wil je graag een klassieke kerstkaart sturen? Dan moet je een kijkje nemen in deze collectie. Deze staat boordevol met de meest sfeervolle, klassieke kerstkaarten.

Klassieke ontwerpen

 • Lage prijzen per kaart
 • Simpel bewerkingsprogramma
 • Grote collectie ontwerpen

Nieuwjaarskaarten

Bij de nieuwjaarskaarten is het gebruikelijk dat je een wens uit naar degene aan wie je de kaart stuur.

Denk hierbij aan een gezond, succesvol, gelukkig of behouden Nieuwjaar.

Nieuwjaarskaart ontwerpen

Met eigen foto

De mooiste foto kerstkaarten maak je helemaal zelf met je eigen foto's. Kies op je computer of telefoon één of meerdere foto's en plaats deze op de kerstkaart.

Foto kaart ontwerpen

Kerstmuts kerstkaartKerst cartoonsChristelijke kerstkaartenZakelijke kerstkaartenZakelijke nieuwjaarskaarten
Bestsellers
 • Trendy kerstkaarten - kerstkaart CRE1303

 • Kerst feestelijk - kerstkaart CRE1302-J4

 • Cartoons en grappige kerstkaarten designs - kerstkaart CRE1301

 • Kerst feestelijk - kerstkaart CRE1300-J4

 • Trendy kerstkaarten - kerstkaart CRE1299

 • Kerstkaarten maken met eigen foto - kerstkaart CRE1298

 • Kerst feestelijk - kerstkaart KKS-K-434

 • Trendy kerstkaarten - kerstkaart KKS_24101

 • Typografie - kerstkaart KKS_24057

 • Nieuwe collectie - kerstkaart KKS-24033

Kerstkaarten online bestellen

Aan het einde van het jaar is het een traditie om vrienden, familie en geliefden een mooie kerstkaart te sturen. Een kaart waarmee je zegt dat je geeft om dat persoon, vaak aangevuld met een nieuwjaarswens. Heeft iemand een zwaar jaar achter de rug, dan is het een perfect moment om die gene een compliment te geven of om te benadrukken dat je trots op die gene bent.

Soms is het verzinnen van een tekst een lastige klus, dit omdat je niet dagelijks zulke teksten moet verzinnen. Om je een handje te helpen, hebben wij vele teksten en gedichten voor je verzameld. Bezoek onze "kerstkaart teksten en gedichten" pagina om een geschikte tekst over te nemen of om ideeën op te doen.

Vaste lage prijzen

Kerstkaartensturen.nl is onderdeel van Kaartjeposten.nl, en behoort al ruim 10 jaar tot de goedkoopste aanbieders van Kerstkaarten in Nederland. De nieuwste digitale druk- en afwerktechnieken zorgen voor een uitstekende kwaliteit en lage kosten. De lage drukkosten in combinatie met ons simpele online bewerkingsprogramma maken de perfecte combinatie om bij ons je kerstkaarten te bestellen.

Klanten
geven ons
een:
9.7

Kerstkaart met eigen ontwerp Ben je zelf creatief op het gebied van kunst of grafisch ontwerpen? Dan is het wel zo leuk en uniek om een kerstkaart te sturen met hierop je eigen ontwerp. Om een kerstkaart zelf te ontwerpen ga je naar de "kerstkaart zelf maken" pagina, kies je het gewenste formaat en upload je in de volgende stap je eigen ontwerp in het online bewerkingsprogramma. Het is mogelijk om zowel de binnenzijde als de buitenkant helemaal zelf te ontwerpen.

Zakelijke kerstkaart sturen

Of je nu een eenmanszaak hebt met verschillende vaste klanten of een groot bedrijf hebt met meerdere werknemers. Het versturen van een "zakelijke kerstkaart" geeft een sympathiek gebaar naar de mensen die je helpen om een succesvol bedrijf te zijn. Door in de kaart te benoemen dat je samen gaat voor een succesvol nieuwjaar, laat je merken dat je de samenwerking nu als fijn ervaart en deze graag in het nieuwe jaar voort wilt zitten. Dit kan de omzet in het nieuwe jaar stuwen of zorgen voor een betere relatie met het personeel.