kerstkaarten nieuwe collectie

Nieuwe kerstkaarten uit de kerstcollectie 2016-2017. Mooie, originele kerstkaarten die je eenvoudig online kunt schrijven en bestellen. De leukste kerstkaarten maak je extra uniek door er een of meerdere eigen foto's aan toe te voegen.

Klik op een van de kerstkaarten om deze uitvergroot te bekijken. Je kunt de kerstkaart dan aanpassen en direct versturen. Wil je liever eerst een proefdruk thuis, dan kan dat natuurlijk ook. De eerste proefdruk is helemaal gratis!

Gratis proefdruk kerstkaart

Als je graag vooral wilt zien hoe de kerstkaarten gedrukt worden, dan kun je vooraf een proefdruk bestellen. Zo kun je controleren of teksten goed leesbaar zijn, of of de foto's mooi worden gedrukt. Voorkom eventuele verrassingen achteraf, en bestel altijd deze gratis proefdruk!

Levertijd kerstkaarten

Kerstkaarten worden dagelijks gedrukt en verstuurd. Deze liggen dus in principe de volgende dag al in de bus. Houd er wel rekening mee dat de post rondom de feestdagen top-drukte kent, en dat de bezorging dus iets minder snel is dan gebruikelijk.

Kerstkaarten direct laten versturen

Makkelijk en snel al je kerstkaarten versturen?

Maak gebruik van de verzendservice. Upload je adresboek via Excel, of voer je adressen eerst online in. Je kunt dan met een druk op de knop al je kerstkaarten in een keer versturen!