Huidig:

kerstkaarten cartoons

Cartoon kerstkaarten eenvoudig online maken en bestellen. De grappige cartoon kerstkaarten kun je makkelijk zelf maken; schrijf de tekst, upload eventueel een leuke eigen foto om aan de kerstkaart toe te voegen en je kerstkaarten zijn klaar om te worden besteld. Kerstkaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Kerstkaarten bestellen

Je kunt de kerstkaarten als set/pakket bestellen. De kerstkaarten worden dan met onbeschreven enveloppen in een pakket bij je thuisbezorgd. Je kunt dan zelf de enveloppen schrijven en de kaarten versturen of persoonlijk bezorgen.

Je kunt ook gebruik maken van de gratis verzendservice. Upload een adresboek via Excel, of voer de adressen online in. Met een druk op de knop kun je dan al je kerstkaarten versturen. Je hoeft geen envelop meer te schrijven en geen postzegel meer te plakken!

Kerstkaarten direct laten versturen

Makkelijk en snel al je kerstkaarten versturen?

Maak gebruik van de verzendservice. Upload je adresboek via Excel, of voer je adressen eerst online in. Je kunt dan met een druk op de knop al je kerstkaarten in een keer versturen!