Huidig:

moderne kerstkaarten

Wil je graag moderne, trendy kerstkaarten sturen, kies dan een van de kerstkaarten uit deze collectie. De teksten plaats je online eenvoudig zelf, en je kunt de kerstkaarten meteen versturen.

Liever eerst een proefdruk? Geen probleem, graag zelfs! Zo voorkom je eventuele verrassingen achteraf. De eerste proefdruk is helemaal gratis. En ook voor de proefdruk geldt: vandaag besteld, is vandaag verzonden. Die heb je dus in principe de volgende dag al in huis!

Levertijd kerstkaarten

Kerstkaarten die op werkdagen uiterlijk om 15:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Die liggen dus in principe de volgende dag al in de bus.

Houd in de drukke decembermaand wel rekening met een mogelijk kleine vertraging bij de post. Kaarten die direct met de verzendservice worden verzonden, worden verstuurd met de voordelige decemberzegels. De overkomstduur hiervan is 3 a 4 werkdagen.

Kerstkaarten direct laten versturen

Makkelijk en snel al je kerstkaarten versturen?

Maak gebruik van de verzendservice. Upload je adresboek via Excel, of voer je adressen eerst online in. Je kunt dan met een druk op de knop al je kerstkaarten in een keer versturen!